Kerstconcert 2007

Voor een volle kerk heeft AGK Puur Sangh, onder de professionele leiding van dirigent Ad Broeksteeg, samen met het Valkenswaards Kamerorkest, vier solisten en organist met volle overtuiging en inzet twee grote werken laten horen, het Te Deum van Bruckner en de Messa di Gloria van Puccini.

toehoorders Kerstconcert 2007

solisten kerstconcert 2007  

 Rob Nederlof 2007  Bart v. Roosendaal  kerstconcert 2007

 Voor een tot op bijna de laatste plaats bezette kerk brachten we ons Kerstconcert 2007. De solisten Pieter van Aarle bas, Lisinka de Vries alt, Caroline Spanjaard sopraan, Livio Gabrielli tenor, met aan het orgel  Rob Nederlof droegen hun deel bij aan het uiteindelijke resultaat.
Dank aan de projectleden, die ons de afgelopen maanden hebben ondersteund.

Van Asten zangersdag

De Van Asten Zangersdag is een doorslaggevend succes geworden, waar zo'n 250 mensen op af zijn gekomen, die heel enthousiast mee gerepeteerd en mee gezongen hebben, die genoten hebben van elkaar en van het hele programma.

 Dan is het grote moment daar: op het Koningsplein kondigt Ad Broeksteeg het Van Asten Koor aan "niet slecht voor een koor dat voor 2/3 bestaat uit mensen die normaal gesproken alleen in de badkamer zingen!" Alleen in de badkamer? Jong en oud laat zich niet onbetuigd en zingt vol overgave! Als dan ook nog Pro et Contra meedoet en Leo van Bussel echte Astense liedjes zingt samen met dit projectkoor is het plezier ten top!

24-web-325x244.jpg35-web-325x244.jpgmh1-325x244.jpg

mh2-325x244.jpg

 

Anatevka

In Theaterhal De Schop heeft Puur Sangh eind oktober 2007  meegewerkt aan de musical Anatevka, samen met muziekvereniging Jong Nederland en een groep enthousiaste toneelspelers. Als koor ben je gewend aan een kooropstelling; bij deze musical werd van ons beweging en toneelspel gevraagd. Met de hulp van regisseur Henk van Moorsel, de ervaren toneelspelers en de decorstukken, maakten we ons dit steeds beter eigen.

We hebben toegewerkt naar een grandioze finale eind oktober, waar we drie avonden voor een uitverkochte zaal gespeeld hebben. De voormalige Sint Jozefkerk leende zich bij uitstek voor de gezamenlijke muziekrepetities.

52.jpg53.jpg

12-300x225.jpg11_300x225.jpgannatevka2_300x225.jpgannatevka0-300x225.jpg 
 

 
De lichten zijn gedoofd, het geroezemoes is verstomd, de spotlights gaan aan, de eerste muziektonen klinken, Anatevka stroomt vol en TRADITIE wordt ingezet ............
 Foto's: Mathy Heijmans, Henk Janssen, Marian en Ton Schriks

U bevindt zich hier: Home Agenda 2007

Maintained by VLG Webhosting