Concerto Felicid'Ad

In een volle Klepel heeft Concerto Felicid'AD plaats gevonden op zaterdag 21 september jl. Dit concert, samengesteld door Ad Broeksteeg, bestond uit een optreden van AGK Puur Sangh, Pro et Contra uit Asten en het KoperKwintet pzn van de philharmonie zuidnederland. Pro et Contra tracteerde Ad met een 'Klein Liedje voor Ad'. 


Citaat Ad: 
'Het is wel even bijkomen! Wat heb ik er van genoten afgelopen zaterdagavond! De inzet en prestaties van Puur Sangh, Pro et Contra en Koperkwintet pzn waren boven verwachting en aan de vele reacties van het zo talrijk aanwezige publiek te horen, heeft iedereen een fantastische avond gehad die, ondanks de lengte, niet verveelde. Ook na zaterdagavond stromen de reacties binnen en ook via Facebook (heb ik zelf niet, maar ik weet er van) wordt er vol lof over gesproken. Het was voor mij een nieuw hoogtepunt in een jubileumjaar dat al bol staat van unieke momenten.

Uiteraard wil ik in de eerste plaats degenen, die het meest direct betrokken waren in de voorbereiding, bedanken voor het mogelijk maken van dit concert. Geweldig. Verder bedank ik iedereen die op welke manier dan ook hieraan heeft bijgedragen tot in de kleinste details. Het was weer topklasse van Puur Sangh. 

En met het fotoboek van Berlijn ben ik uiteraard supergelukkig.'  

Concerto Felicid'AD sept. 2013  pianist L. Eijsbouts & koor  8004r_leo_van_bussel.jpg
     
8024r_duet_jenny_en_leo.jpg

8032r_toezingen_zijkant.jpg

8036r_samenzang_pro_et_contra.jpg
     
 8101r Ad toehoorder 8088r_koperkwintet.jpg 8124r_ad_duim_bedankt.jpg

foto's Mathy Heijmans  

U bevindt zich hier: Home Agenda 2013 Concerto Felicid'Ad

Maintained by VLG Webhosting