Kerstconcert

Het is nu al een traditie van jaren dat Puur Sangh de laatste zondag voor Kerstmis zijn Kerstconcert houdt. Dat er intussen een grote groep trouwe bezoekers is ontstaan, die het concert met veel plezier komt beluisteren als opmaat naar de kerstdagen was te zien aan het druk bezochte concert. Maar liefst ruim 400 ge├»nteresseerden wisten hun weg naar de Maria Presentatiekerk te vinden. 

Programma
Dit jaar bestond uit het programma uit twee werken: Te Deum van George Bizet en Messa di Gloria van Giacomo Puccini.   Met als Vocale solisten, Sopraan Caroline Spanjaard, Tenor Harald Quaaden, Bariton Wim Ritzerfeld. Organist Rob Nederlof. Het Valkenswaards Kamerorkest. Algehele leiding dirigent Ad Broeksteeg. Als toegift zong Puur Sangh Stille Nacht van Gruber.

Radio uitzending KerstConcert
Het kerstconcert van 22 december jl kunt u beluisteren via deze link, even op afspelen klikken. Klik vervolgens nog op deze foto's en u heeft zowel beeld als geluid!

Interview
Wil je het interview beluisteren wat Puur Sangh had bij Siris voor het programma het 'Avonduur' van dinsdag 17 december klik hier op teller 10.03 begint het interview tot 24.04

Programmaboekje
Hierin vind je de aanvullende informatie terug met betrekking tot de componisten, hun werken en de cv's van de diverse solisten en van het orkest. 

sfeerbeeld Kerstconcert agk Puur Sangh 2013 Kerstconcert agk Puur Sangh 2013
Kerstconcert agk Puur Sangh 2013 Kerstconcert agk Puur Sangh 2013 Kerstconcert agk Puur Sangh 2013
Kerstconcert agk Puur Sangh 2013  Kerstconcert agk Puur Sangh 2013 Kerstconcert agk Puur Sangh 2013

foto's Mathy Heijmans 

U bevindt zich hier: Home Agenda 2013 Kerstconcert

Maintained by VLG Webhosting