Projectleden

Deelname aan een zangproject bij Puur Sangh?

 

Puur Sangh op zoek naar projectleden, tenoren en bassen voor het Requiem van Mozart in Asten

Op zondag 1 mei 2022 om 15.00 uur voert Puur Sangh het Requiem van Mozart uit in de Maria Presentatiekerk in Asten. Het orkest Brabant Sinfonia zal het koor begeleiden en er zullen 4 solisten optreden, dit alles onder leiding van interim-dirigent Ton Slegers.

Puur Sangh zoekt projectleden en vooral Tenoren en BassenSopranen en alten zijn beperkt welkom als de stemverhouding dit toelaat. Dit wordt in overleg met de dirigent bepaald. 

De repetities zijn op donderdagavond in de Kluis, Kluisstraat 19 in Asten-Ommel. Op 6 januari 2022 start de eerste repetitie voor de projectleden, vooraf gegaan met de Nieuwjaarsborrel van Puur Sangh. De begintijd zal rond 20.00 uur zijn.

De bijdrage is € 45,00 excl. partituur.

De generale repetitie is verplicht bij te wonen.

Vanwege de korte repetitietijd van 4 maanden wordt er van de projectzangers verwacht dat ze in staat zijn zelf ook thuis te oefenen. Als hulp bij het oefenen vind je een link naar oefenpartijen op de website van Puur Sangh. De inlogcode krijg je van webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

De dirigent geeft iedere repetitie kleine delen huiswerk op, die tijdens de volgende repetitie geoefend worden. 

Heb je interesse, wil je informatie en ben je enthousiast om je aan te melden, stuur een mail of bel gerust naar onze dirigent Ton Slegers  06-47760629  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 We weten niet hoe de situatie zal zijn in januari betreft de corona regels, maar we hopen dat iedereen gevaccineerd is.

 

 

 

U bevindt zich hier: Home Koor Projectleden

Maintained by VLG Webhosting