2020

Wat staat er op het programma?

Uitvoering het Requiem van Mozart door Puur Sangh op 4 mei a.s. is komen te vervallen.

In goed overleg met de 4 mei commissie van het Sint Joris gilde Asten, het bestuurssecretariaat van de gemeente en dirigent Ton Slegers heeft het bestuur van Puur Sangh, met pijn in het hart, besloten het 4 mei-concert te annuleren.

Dodenherdenking 4 mei

Er is een mooi alternatief programa gerealiseerd om stil te staan bij de 75e herdenking in Asten, vorm gegeven door de 4 mei commissie van het Sint Jorisgilde Asten.

Het is een digitale herdenking geworden en 4 mei uitgezonden door Siris

Alle slachtoffers van Asten in de tweede wereldoorlog zijn op een respectvolle manier herdacht. Alle namen en indien mogelijk foto's zijn in beeld gebracht.

Puur Sangh mocht deze herdenking ondersteunen. Via geluidsopnames van eerdere concerten ondersteund met prachtige beelden van Puur Sangh,  zijn de sfeervolle liederen: het Requim in Es Lux Eterna van J. Reinbergen en Tenebrae Factae Sunt van M. Haydn te beluisteren. Met dank aan Mathy Heijmans en ons koorlid Ida en haar echtgenoot Herman voor hun bijdrage hieraan.

Erg mooi dat we als Puur Sangh aanwezig mochten zijn tijdens de 75-jarige herdenking.

 

Om besmetting met het coronavirus te voorkomen wordt sociaal contact, ook door de leden van het koor, al enige tijd vermeden. Puur Sangh hoopt de koorrepetities na 1 juni weer te kunnen hervatten en zal in de komende periode bekijken of het mogelijk is om het Requiem van Mozart in de nabije toekomst alsnog uit te voeren.  


 
Via deze link zijn de teksten met de vertaling van het Requiem terug te vinden.
U bevindt zich hier: Home Agenda 2020

Maintained by VLG Webhosting