Muzikaal nieuws buiten Puur Sangh

Muzikaal nieuws buiten Puur Sangh

2024 .

Nieuwsbrief Sing Along met o.a. een scratch van de Misa Creolla in het Muziekcentrum Eindhoven op 19 oktober 2024. Goede voorbereiding op ons concert in december.


Scratchdag door Streekkoor Canthonis uit Sint Anthonis, met het Magnificat van Vivaldi en het Te Deum van Jommelli op 3 februari 2024. In de flyer staat aanmelden tot 1 januari 2024 maar na deze datum mag je je ook aanmelden.


Huisconcerten Frans van Tuijl, op 7 januari om 13 uur het Nieuwjaarsconcert met KGZ de Volharding, Marco Bakker en Frans van Tuijl in de Hofnar te Valkenswaard.

Op 14 januari Nieuwjaarsthuisconcert met het Atrium Trio 15-17 uur in Waalre, Azalia 4


Kerstconcerten door Het Helmonds Slavisch Koor op 7 en 14 januari 2024 in Helmond.


Op donderdag 28 maart en goede vrijdag 29 maart Stabat Mater van Karl Jenkins.

Kerk Vierlingsbeek, Pastoor Jansenstraat 2, Vierlingsbeek

Tijd: 20.00 - 21.30u Toegangskaarten: € 20,- Aan de kassa kerk: € 22,-


 

Op zaterdag 6 april 2024 organiseert de Stichting Zuid Nederlands Concert Koor voor de derde maal het ‘Groot Tilburgs Klassiek Meezingconcert’. Een leerzaam en heel gezellig evenement voor iedere koorzanger, ongeacht niveau of ervaring. Iedereen is welkom! Het programma (een workshop ’s middags en Meezingconcert ’s avonds) staat geheel in het teken van Mozart. Bij het concert zorgt het geweldige Studentenorkest van de VU Amsterdam voor de begeleiding.


 

 

U bevindt zich hier: Home Leden Muzikaal nieuws buiten Puur Sangh

Maintained by VLG Webhosting