Welkom

PUUR SANGH BRENGT ‘SONÍDOS’, EEN MIX VAN ARGENTIJNSE KLANKEN!

Poster Sonidos Arg Klanken no bckgr pic 2 1

Gemengd Koor Puur Sangh is gestart met de voorbereidingen van hun concert, genaamd ‘Sonidos’, op zondag 24 november om 15 uur in de Maria Presentatiekerk te Asten. ‘Sonídos is het Spaanse woord voor klanken en staat voor een mix van Zuid-Amerikaanse muziek die zowel van het platteland als van de grote stad Buenos Aires afkomstig is.

Na Mozart en Puccini kiest Puur Sangh deze keer met ‘Sonídos’ een hele andere richting! Er zal een zeer kleurrijk concert neergezet worden met veel verschillende aanstekelijke Argentijnse ritmes!

In het eerste deel van het concert zal de Misa Criolla, Navidad Nuestra en Te Quiero van Ariel Ramirez ten gehore worden gebracht. Deze Misa is een meesterwerk dat de traditionele Latijns Amerikaanse muziek en de katholieke liturgie samenbrengt. Het koor zal worden begeleid door het ensemble Gruppo Los Criollos met als solist de tenor Alvaro Pinto Lyon. Criollo staat voor de vele culturele invloeden in Argentinië.

Het tweede deel zal in het teken staan van de Tango, de muziek die ontstaan is in de sloppen- en buitenwijken van Buenos Aires. Puur Sangh zal hier begeleid worden door Roffa Tango, een vierkoppig ensemble uit Rotterdam met de uit Someren afkomstige Simone van der Weerden. Met het ensemble zingt Puur Sangh het bekende Adios Nonino van Astor Piazzolle

TICKETS:   

Foto Banner 1IMG 5883JPEG


Ben je nieuwsgierig naar Puur Sangh, kom eens kijken en luisteren naar een repetitie. Misschien lijkt het je iets. Je bent van harte welkom in 't Kwartier.

Kijk hier voor meer informatie. 

0G7A6884 Puur Sangh Koorfoto t Kwartier 3840x2160 K7

Foto Mathy Heijmans 


We zijn te beluisteren en te bekijken bij Koor/audio.

Het koor wil bijdragen aan een levendige Astense cultuur. 

 Volg Puur Sangh op Facebooken op Instagram

Privacyverklaring  Puur Sangh   &  Cookieverklaring  Puur Sangh

 
 
U bevindt zich hier: Home algemeen Welkom

Maintained by VLG Webhosting