Welkom

2023

Rabo ClubSupport 930x300

De Rabo ClubSupport aktie 2023 van de RABO bank gaat weer van start. Vanaf 4 t/m 26 september kan ieder RABO- lid stemmen op zijn 3 favoriete clubs.  Puur Sangh doet ook weer mee, om ons grote Concert, Messa di Gloria van Puccini op 17 december uit te kunnen voeren.

STEM OP PUUR SANGH vanaf aanstaande maandag 4 september via www.rabobank.nl/leden/clubsupport , Peelland Zuid, AGK Puur Sangh. Of via de RABO app. DOEN

0G7A6867 Puur Sangh Koorfoto t Kwartier 3840x2160 K7

Foto Mathy Heijmans

CONCERT PUUR SANGH 30 september

Puur Sangh geeft haar eerste Concert in 't Kwartier in Asten op zaterdagavond 30 september om 20 uur. We gaan dit samen doen met De Mannen met Baarden uit Gemert. Het belooft een gezellige, sfeervolle en bijzondere avond te worden.

Al enkele jaren brengen de Mannen met Baarden op diverse plaatsen in de regio een gevarieerd gospelprogramma ten gehore. In onze actuele onrustige en vaak barre, alsmaar voortjakkerende tijd, willen de Mannen met Baarden met hun gospelprogramma houvast en ankerpunten bieden en zicht geven op een hoopvol perspectief. De Mannen met Baarden, drie stemmen, twee gitaren, mandoline en bas worden bijgestaan door een zangeres en accordeonist, ons koorlid Ton van der Weerden.

Vóór de pauze zingt Puur Sangh een medley van prachtig, mooie, meerstemmige engelse, franse en duitse liederen. Ook zullen we een tipje van de sluier laten horen van de Messa di Gloria van Puccini. Dit grote werk gaan we op 17 december uitvoeren in de Maria Presentatiekerk te Asten. Frans van Tuijl zal ons op 30 september begeleiden met de piano.

Nà de pauze gaan we genieten van de "Mannen met Baarden" en last but not least, zal Puur Sangh een enkele nummers met de band zingen. Dit alles onder leiding van dirigent Rob Jacobs. Mis het niet!

Kaarten á € 12,50 inclusief een drankje zijn te verkrijgen via deze link.

    Foto Mannen met Baarden DSC 9314


CONCERT PUUR SANGH, MESSA DI GLORIA VAN GIACOMO PUCCINI

op 17 december om 15.00 uur in de Maria Presentatiekerk te Asten

0G7A3795 k12

Foto Mathy Heijmans

 

Het orkest Brabant Sinfonia, met deze keer een grote bezetting, zal het koor begeleiden tijdens dit fantastische werk. De bas Bruno de Jonghe en de tenor Robert Luts zijn de 2 solisten tijdens het concert. De algehele leiding is in handen van Rob Jacobs.

 


Bent je nieuwsgierig naar Puur Sangh, kom eens kijken en luisteren naar een repetitie. Misschien lijkt het je iets. Je bent van harte welkom in 't Kwartier. Kijk hier voor meer informatie. 

0G7A6884 Puur Sangh Koorfoto t Kwartier 3840x2160 K7

Foto Mathy Heijmans 


We zijn te beluisteren en te bekijken bij Koor/audio.

Het koor wil bijdragen aan een levendige Astense cultuur. 

 Volg Puur Sangh op Facebooken op Instagram

Privacyverklaring  Puur Sangh   &  Cookieverklaring  Puur Sangh

 
 
U bevindt zich hier: Home algemeen Welkom

Maintained by VLG Webhosting